Gaspari Nutrition AminoMax 8000 350 tabletta

  10 371,43 Ft

  Serving 4 tabletta, 88 adag. Javasoljuk, 4 tabletta edzés előtt (edzés), és 4 tabletta edzés után.
  Márka: Gaspari Nutrition
  made in USA
  aminomax 8000 Gaspari

  Mennyiség
  Out-of-Stock

  Gaspari Aminomax 8000 része aminosavak kiegészítéseként a legjobb minőségű dúsított taurin és a leucin, mely tartalmazza az aminosav komplex a legjobb minőségű professzionális sportolók, testépítők, sportolók harcművészetek és a harcművészetek. Egy aminosav tápanyag olcsóbb létre alapján tejsavóprotein-hidrolizátum, amely nyereség izomtömeg, nagyobb szilárdság és az izomerő és gyorsabb gyógyulást. Minden egyes adag tartalmaz 8 gramm aminosav! A legjobb aminosavak az izmok növekedését.
  Super Hight teljesítményét. Ajánlott haladó sportolók és testépítők. 91% hidrolizált savófehérje leucinnal és a taurin tovább javult. Elősegíti mérete megnő, erőt és kitartást. 8 gramm aminosav adagonként.
  Alkalmazott fehérjemolekulák (di-tri- és egyes aminosavak) nagyon jól felszívódik a szervezetben, és gyorsan szállítják az izmok.
  L-leucin az egyik elágazó láncú aminosavak (BCAA) és tartják a leghatékonyabb aminosav BCAA amely hatékonyan megakadályozza a izom veszteség. Ezért nem meglepő, hogy az L-leucin annyira népszerű profi testépítők. L-leucin, elősegíti a gyógyulást a csontok, bőr és az izomszövet sérülés után, és gyakran ajánlott a felépülésre és / vagy műtét után.
  L - taurin a legnagyobb mennyiségben előforduló aminosav a szervezetben. Ez egy fontos összetevője az epesav elengedhetetlen a kötéshez a zsír és zsírban oldódó vitaminok. L-taurin segíti a megfelelő működését a szívizom, a stabilitás fenntartása és szabályozza a sejtmembránon az agysejtek. L-taurin is növeli az inzulin hatását, javítja a glükóz toleranciát és növekedése az antioxidáns koncentrációja, ami fontos az izomtömeg növelésére. Ne feledje, hogy minden egyes képzési testmozgás csökkenti az izmok taurin ezért nagyon fontos, hogy kiegészítse a amino Gaspari Nutrition Amino Max 8000 Administration4 tabletta 4 tabletta edzés előtt és edzés után.

  Táplálkozás Tények:
  AminoMax Blend 8000

  érték Teljesítmény32 kcal
  fehérje8 g
  AminoMax 8000 Blend: 8276 mg
  A taurin2750 mg
  kreatin-monohidrát2750 mg
  A tejsavófehérje concetrated2750 mg
  kazein micellák9 mg
  A tejsavó fehérje hidrolizátum1 mg
  glutamin4 mg
  BCAA12 mg


  Forum, viták és vélemények rubricareview számítunk.

  13293407

  Reviews (0)

  Related products