Kaged Muscle Amino Synergy 30 adag + Caffeine

  10 803,57 Ft

  Brand Kaged Muscle
  made in USA
  Amino Synergy KagedMuscle 30 serv

  Arome
  Mennyiség
  Out-of-Stock

  Az új generációs aminosavak támogatás izom izom Amino Synergy Kaged 30 serv
  EAA erjesztett származási és vegán
  elősegíti az egészséges izom
  támogatja izomfehérje szintézis
  természetes aromák ízlés csodálatos
  Amino Synergy 30 Kaged szolgáltatás Muscle egyik legérdekesebb fejlemények testépítés tudomány birodalmában. Ha megnyomja a test és a max minden nap, akkor megérdemlik a legjobb minőségű aminosav, amely akkor kap a takarmány az erőfeszítéseket, és pontosan ez az, amit kapsz a legújabb innovációja Muscle Kaged. Amino Synergy egy fejlett formula az esszenciális aminosavak (EAA) lényegében a teljes spektrumú, amely erjesztett EAA és vegán barátságos.
  Amino Izom Synergy Kaged
  Miért van szükség az aminosavak
  Aminosavak, a fehérjék építőelemei, olyan proteinek a lehető legtisztább formában. Ezek olyan fehérjék, amelyek 20% -át képviseli a testünk. Protein döntő szerepet játszik számos biológiai folyamat, alkotó alapvető összetevői az izmok és a sejtmembránok és nélkülözhetetlenek az anyagcserében.
  Sintezarea megszerezni aminosavak a test (esszenciális aminosav), vagy az emésztőrendszerbe őket (aminosav) élelmiszerek, italok és kiegészítők. A tested nem tud esszenciális aminosavak - be kell szerezni az élelmiszer és táplálékkiegészítők. Ezért olyan fontos, hogy a sportolók és a testépítők fogyasztani egy magas minőségű aminosav források, például Amino Synergy.
  Nem minden aminosav ugyanaz!
  Az igazság az, hogy nem minden aminosav egyforma, Kaged Muscle elkötelezett amellett, hogy minőségi termékeket és nem támogatja a tudomány, hogy segítse az egyének vezet az egészséges életmód és tegye mindig a minőség a profit elé. Megfogalmazása magasabb színvonalú és kínál a sportolók csak tiszta minőségű termékek és nagyon hatékony. Mivel ez a minőség iránti elkötelezettség, Muscle Kaged csapat kidolgozását javasolta a készítmények az aminosavak tetejére, amely segít, hogy a testedet, hogy a következő szintre.
  izom Kaged
  Erőssége alapján technikák fermentációs iparban vezető Kaged Muscle képes biztosítani aminosavakat és növényi minőségi erjesztik. Tény, hogy ez a módszer, amely egy kritikus differenciáló közötti legtöbb aminosav vezető termékeket, és a legújabb generációs Amino Synergy képlet.
  A ceAmino Synergy
  Vegán
  természetes aromák
  Nem tartalmaz mesterséges színezéket
  glutén
  íze csodálatos
  aminosavak esszenciális ULTRA PREMIUM
  Mátrix AjiPure MP9 amino- szinergia célja, hogy mind a kilenc esszenciális aminosavat: L-leucin, L-lizin, L-valin, L-izoleucin, L-treonin, L-fenil-alanin, L-metionin, L- hisztidin és L-triptofán. Ez az aminosav segít hordozó mátrix fehérje szintézisét Egészséges izom miközben támogatja a fizikai céljait.
  Hogyan functioneazaAmino Synergy termék Muscle Kaged által támogatott Kris Gethin
  Service + koffein Amino Synergy 30 formulázzuk mátrix dúsított leucin EAA. MP9 támogatja mTOR jelátviteli útban, és a fehérjeszintézist. MTOR, a mammalian target of rapamycin, vagy ez a fő szabályozója a protein szintézist. Ez az útvonal szabályozza jelző erős anabolikus és katabolikus vázizom, szabályozására izom hipertrófia (növekedés), valamint az izomsorvadás (bontás). Amino Synergy kombinációját kínálja EAA oldalak dúsított leucin leküzdésére izomleépülés és támogassa a fehérjeszintézist, így kezdődik, hogy maximalizálja az eredményeket keményen dolgozik az edzőteremben, és a pályán.
  Amino Synergy 30 serv
  Javítja a fehérjeszintézist.
  Amino Synergy egy fejlett formula, amelyeket bármely sport, amely arra törekszik, hogy fenntartsa és egészséges izomzat fehérje szintézisét. Amellett, hogy az MP mátrix 9 aminosav innovatív teljesen új spektrum, ez biztosítja az erős formula is 500 mg por a kókusz víz.

  Ez tiszta képlet nem tartalmaz mesterséges ízek és színek, használja exkluzív összetevők kombinációját és a legmodernebb technológiával, egy sokoldalú, kiváló ízű, amelynek segítségével a nap bármely szakában.

  Mint minden Kaged Izom, minősége, tisztasága és összetétele garantálja a 100%. Tudod, hogy minden a legjobb az Kaged Muscle.
  Táplálkozás Tények:

  30 adag+ koffein
  szolgáló1 gramm cupa6.2
  teljes adag30
  kalória30
  összesen carbodydrati2 gramm
  teljes cukor-0,5 g
  AJIPURE MP9 EAA MATRIX3 gramm
  L-leucin, L-lizin-acetátot, L-valinL-izoleucin, L-treonin
  L-fenilalanint, L-metioninL-hisztidin, L-triptofán
  Coconut Water Powder500 mg
  PurCaf Szerves koffein124 mg
  100903

  Reviews (0)

  Related products