A webhely használata az alábbi feltételek és feltételek elfogadását jelenti. Javasoljuk, hogy figyelmesen olvassa el őket. Az SC Virtual Host SRL jogosult arra, hogy ezeket a rendelkezéseket más értesítés nélkül módosítsa. A legújabb verzió elérhető ezen az oldalon.

A weboldal hozzáférése / látogatása az Ön Felhasználási Feltételei szerint történik, és magában foglalja az Ön kifejezett elfogadását, és a felek közötti megértést jelenti.

A felek közötti kapcsolatot az alábbi normatív aktusok szabályozzák:

NEM. A fogyasztók védelméről szóló 21/1992

GEO no. 34/2014 a fogyasztók jogairól a szakemberekkel kötött szerződésekben

Törvény. 363/2007. Sz., A kereskedők hibás gyakorlatának a fogyasztókkal való kapcsolata elleni küzdelemről és a szabályozásoknak a fogyasztóvédelemre vonatkozó európai jogszabályokkal való összehangolásáról

Az elektronikus kereskedelemről szóló 365/2002

Az SC Virtual Host SRL garantálja a felhasználó számára korlátozott hozzáférést, személyes érdeklődésre (online megrendelés, információ), a www.kiwigym.hu webhelyen, és nem ad neki jogot a webhely letöltésére vagy részleges vagy teljes megváltoztatására. a webhely teljes vagy részleges reprodukálása, másolása, eladása / viszonteladása vagy kiaknázása más módon kereskedelmi célból vagy előzetes írásbeli hozzájárulása nélkül.

A www.kiwigym.hu oldal teljes tartalma - képek, szövegek, grafikák, szimbólumok, webes grafikai elemek, e-mailek, szkriptek, programok és egyéb adatok - az SC Virtual Host SRL és beszállítói tulajdonát képezi, és A szerzői jogi törvény (8/1996. Sz. Törvény) és a szellemi és ipari tulajdonról szóló törvény. A fentiekben felsorolt ​​elemek bármelyikének az SC Virtual Host SRL hozzájárulása nélkül történő felhasználását a hatályos jogszabályok szerint kell büntetni.

A www.kiwigym.hu domain tulajdonosa az SC Virtual Host SRL. A védjegy, a domain név vagy a kereskedelmi nevek, emblémák és emblémák közvetlen vagy "rejtett" formában történő felhasználása (a típus, de nem kizárólagosan a meta címkék vagy más) az indexelési technikák, a webes keresés) előzetes írásbeli engedély nélkül tilos és törvényileg büntetendő.

A www.kiwigym.hu oldalon bemutatott termékeket az SC Virtual Host SRL forgalmazza. A termékek ára bármikor megváltoztatható. A termék megvásárlása előtt ellenőrizze a végső eladási árat.