Sport Defenition Peanut Butter Smooth 1 kg

  4 321,43 Ft
  Sima mogyoróvaj
  Arome
  Mennyiség
  Out-of-Stock

  DEFINÍCIÓ SPORT mogyoróvaj THATS zavartalan - 1000G egy kiváló minőségű mogyoróvaj, mogyoró alapján 100%, amelyekre mechanikus őrlés a kívánt sima struktúrájú. Minden egyes adag rendelkezik szilárd adag egészséges zsírok, növényi fehérjék (mintegy 30%) és ásványi anyagokban nélkül a helyes működése és funkciója az egész test nem lenne lehetséges. Egy további előny az alacsony glikémiás indexe minden egyes részének. A földimogyoró jó forrásai a vitaminok és ásványi anyagok:
  - vitaminok a B csoport (amely részt vesz az energia lezajló folyamatok a szervezetben, meghatározzák az anyagcsere a jogot a fehérjék, szénhidrátok és lipidek) - magnézium (segít fenntartani elektrolit egyensúly, határozza meg a rendes anyagcsere, elősegítve a megfelelő működését az idegrendszer, és izom)
  - cink (nagyon fontos ásványi anyag, amely egy-egy művelet több metszettel, amelyek hozzájárulnak a DNS-szintézis, részt vesz a sejtosztódásban részt az energiatermelő anyagcsere a test, segítenek elő a megfelelő fehérje és az AIDS fenntartani a termékenység és a szaporodási funkció).
  - A mangán (védi a sejteket az oxidatív stressz elleni, támogatja a normál szövet részt az anyagcserében).
  100686
  2019-06-12

  Reviews (0)