Gaspari Nutrition AminoMax 8000 350 tabletta
  • Gaspari Nutrition AminoMax 8000 350 tabletta
  • Gaspari Nutrition AminoMax 8000 350 tabletta

Gaspari Nutrition AminoMax 8000 350 tabletta

10 371,43 Ft

Serving 4 tabletta, 88 adag. Javasoljuk, 4 tabletta edzés előtt (edzés), és 4 tabletta edzés után.
Márka: Gaspari Nutrition
made in USA
aminomax 8000 Gaspari

Mennyiség
Out-of-Stock

Gaspari Aminomax 8000 része aminosavak kiegészítéseként a legjobb minőségű dúsított taurin és a leucin, mely tartalmazza az aminosav komplex a legjobb minőségű professzionális sportolók, testépítők, sportolók harcművészetek és a harcművészetek. Egy aminosav tápanyag olcsóbb létre alapján tejsavóprotein-hidrolizátum, amely nyereség izomtömeg, nagyobb szilárdság és az izomerő és gyorsabb gyógyulást. Minden egyes adag tartalmaz 8 gramm aminosav! A legjobb aminosavak az izmok növekedését.
Super Hight teljesítményét. Ajánlott haladó sportolók és testépítők. 91% hidrolizált savófehérje leucinnal és a taurin tovább javult. Elősegíti mérete megnő, erőt és kitartást. 8 gramm aminosav adagonként.
Alkalmazott fehérjemolekulák (di-tri- és egyes aminosavak) nagyon jól felszívódik a szervezetben, és gyorsan szállítják az izmok.
L-leucin az egyik elágazó láncú aminosavak (BCAA) és tartják a leghatékonyabb aminosav BCAA amely hatékonyan megakadályozza a izom veszteség. Ezért nem meglepő, hogy az L-leucin annyira népszerű profi testépítők. L-leucin, elősegíti a gyógyulást a csontok, bőr és az izomszövet sérülés után, és gyakran ajánlott a felépülésre és / vagy műtét után.
L - taurin a legnagyobb mennyiségben előforduló aminosav a szervezetben. Ez egy fontos összetevője az epesav elengedhetetlen a kötéshez a zsír és zsírban oldódó vitaminok. L-taurin segíti a megfelelő működését a szívizom, a stabilitás fenntartása és szabályozza a sejtmembránon az agysejtek. L-taurin is növeli az inzulin hatását, javítja a glükóz toleranciát és növekedése az antioxidáns koncentrációja, ami fontos az izomtömeg növelésére. Ne feledje, hogy minden egyes képzési testmozgás csökkenti az izmok taurin ezért nagyon fontos, hogy kiegészítse a amino Gaspari Nutrition Amino Max 8000 Administration4 tabletta 4 tabletta edzés előtt és edzés után.

Táplálkozás Tények:
AminoMax Blend 8000

érték Teljesítmény 32 kcal
fehérje 8 g
AminoMax 8000 Blend: 8276 mg
A taurin 2750 mg
kreatin-monohidrát 2750 mg
A tejsavófehérje concetrated 2750 mg
kazein micellák 9 mg
A tejsavó fehérje hidrolizátum 1 mg
glutamin 4 mg
BCAA 12 mg


Forum, viták és vélemények rubricareview számítunk.

13293407
Új termék

Reviews (0)

Related products