111 termék található.

1-24 / 111 elem mutatása

Aktív szűrők

Koncentrált fehérje

Mik azok a fehérje-koncentrátumok (fehérje)

A tejsavófehérje gyorsan emészthető, és kedvelt kiegészítője a sportolók, a testépítőknek a szabadidős gyakorlatokban. A szója, a tojás, a kender és a kazein alternatív fehérjeporok, amelyek kissé eltérő aminosavakkal rendelkeznek, és amelyek nem segítik az izomtömeg növelését. A fehérjetartalmú porok általában tiszta fehérjéket tartalmaznak, és édesítőszereket és ízeket is tartalmazhatnak. A fehérjeporok csak szénhidrátokat és zsírokat tartalmaznak, és általában 20-30 gramm fehérjét tartalmaznak adagolásonként.

A fehérjekoncentrátum több mint 70% fehérjét tartalmaz, mint például savó, szója, kazein, tojásfehérje stb. vagy kevesebb, mint 10% fehérjeforrást tartalmaz, amely 100 és 200 kalóriát tartalmaz egy adagonként, a gyártótól és a fehérjék típusától függően.

A fehérjeporok többnyire néhány gramm cukorral kevert fehérjéből állnak. A fehérjetartalom egy része általában 20 gramm fehérjét és körülbelül 100 kalóriát tartalmaz.

A Gainere és a fehérje rázkódások közötti különbség az egyes táplálkozási értékekre csökken. Normál fehérje rázkódás esetén általában 100-150 kalóriát fogyaszt, és 20-30 g fehérjét kap.