Kevin Levrone Anabolic ISO Whey 2 kg
  • Kevin Levrone Anabolic ISO Whey 2 kg

Kevin Levrone Anabolic ISO Whey 2 kg

21 700,00 Ft

Márka Kevin Levrone

Készült az EU-ban

Arome
Mennyiség
Out-of-Stock

A Kevin Levrone anabolikus ISO tejsavó forradalom a tejsavófehérje megfogalmazásában. Kizárólag tejsavó-izolátumból származik, a Kevin Levrone Anabolic ISO Whey páratlan tisztaságú, 85 g fehérje / 100 gramm termék. Ez a gazdag fehérje, valamint a biológiailag hasznosítható aminosavak anabolikus növekedése fiziológiai környezetet teremt a komoly növekedéshez.

Az anabolikus ISO tejsavó több mint egy olyan formula, amely csak a minőségi fehérje ajánlott napi adagjának felel meg, az izomnövekedés második és harmadik legkeresettebb vegyületét infundálta: 3000 mg kreatin-monohidrát és 500 mg D-aszparaginsav. Ez az erőteljes kombináció páratlan mérföldkövet jelent a tejsavófehérje-formulák számára a mai telített piacon. Az anabolikus ISO tejsavó kreatin-monohidrátja az ATP regenerálásán dolgozik, serkenti a fehérjeszintézist, lehetővé téve a nagyobb izomnövekedés elérését kevesebb idő alatt. A D-aszparaginsav növeli a férfi hormonok természetes szintjét az anabolikus hatások maximalizálása érdekében.

Ezután még 1000 mg taurint adtam hozzá a véráramlás javításához és a vércukor stabilizálásához, amelyek mindkettő elengedhetetlenek a hormonális áradások megnyitásához.

Kreatin-monohidrát , amely az egyik legnépszerűbb étrend-kiegészítő a sportolók számára világszerte, tudományosan bizonyított hatásokkal.

A görögszéna kivonat olyan növényi kivonat, amely növeli a test anabolikus állapotát. Az édeskömény szteroid szaponinok az anabolikus hatású hormonok szintézisének prekurzorai, emellett fokozzák a rendszer nitrogénvisszatartását, serkentve ezzel a fehérjeszintézist.

taurinegy nem fehérje kénsav aminosav, amely gyakran előfordul az állati szövetekben. A taurin főleg a vázizomzatban, a szívben, az agyban és a retinában oszlik el. A taurin a test belső átalakulásai során szintetizálható a ciszteinből és a metioninból, de adagolható eredete nem felel meg a szervezet aminosavak iránti igényének. Így diétával kell megszerezni. A taurin számos fiziológiai funkcióval rendelkezik. Szabályozza a kalcium koncentrációját a szervezetben. A taurin egy neurotranszmitter és neuromodulátor, és felelős az ozmoregulációért. Részt vesz az epesavak képződésében és modulálja a gyulladásos reakció lefolyását. A taurin antioxidáns tulajdonságokkal rendelkezik, mivel megvédi az izomsejteket a szabad gyökök káros hatásaitól, amelyek nagy intenzitású és hosszú távú aerob edzés után jelentkeznek. Ez az aminosav serkenti az aktív elemek transzportját az izmokba. Antioxidáns tulajdonságokkal is rendelkezik, megvédi az izmokat a szabad gyökök, vagyis az oxidatív stressz hatásaitól, amelyek nagy intenzitású és hosszú távú fizikai erőfeszítések után jelentkeznek.

D-aszparaginsav A DAA egy aminosav, amely a fehérjeépítő aminosavaktól eltérően D és nem L formában van. Természetesen a fehérje aminosavak L formában léteznek, de a testben történő átalakulás eredményeként A DAA aminosavként népszerűvé vált, amely befolyásolja a férfi hormonok természetes termelését, és mint ilyen, jelen van az anabolikus termékekben.

Az ISO Whey Anabolic formula kiváló anabolikus tejsavófehérje-komplex a nagy teljesítményű sportolók számára.

A tejsavófehérje izolálja a WPI-t, azaz a tejsavófehérje azon részét, amelyet mikro- és ultraszűrésnek vetnek alá, ami lehetővé teszi a termékben a legmagasabb (90% feletti) fehérjekoncentráció elérését. Legmagasabb az elágazó láncú BCAA aminosav-tartalma, amely nem kevesebb, mint 25 g / 100 g, ráadásul nem tartalmaz szénhidrátokat és zsírokat. A tejsavó-izolátum, mint a tejsavó-hidrolizátum, egy olyan frakció, amelyet ébredés után vagy közvetlenül edzés után kell elfogyasztani gyors felszívódása miatt. Mindkét frakció, a WPI és a WPH kiegészíti egymást, ahol a felszívódási idő és a legnagyobb biohasznosulási tejsavó aminogramma alapvető fontosságú. A WPI gyors felszívódásának és a hatásnak köszönhetően a tejsavó izolátum a szervezetben átalakulhat az intenzív edzés során elveszett glikogénné,

Javasolt adagolás: Naponta 1 vagy 2 adagot használjon, edzés előtt vagy közvetlenül edzés után keverjen el 1 30 g adagot 300 ml vízzel vagy sovány tejjel.

Tápanyag-információ:

Tápérték 100 g 30 g
Energia 1600 kJ / 377 kcal 478 kJ / 113 kcal
zsírok 2,8 g 0,8 g
ebből telített 1,6 g 0,5 g
szénhidrátok 3,0 g 0,9 g
ebből cukrok 2,9 g 0,9 g
fehérje 85 g 25,5 g
0,45 g 0,14 g
Kreatin-monohidrát 10000 mg 3000 mg
ebből kreatin 8400 mg 2520 mg
taurin 8400 mg 2520 mg
D-aszparaginsav 3333 mg 1000 mg
Aminosav profil 667 mg 500 mg
L-leucin 10,1 g
L-izoleucin 7,5 g
L-valin 6,4 g
Aszparaginsav 1,4 g
L-glutaminsav 19,5 g
L-Serine 4,9 g
Glicin 1,1 g
L-hisztidin 1 g
L-arginin 1,5 g
L-treonin 7,3 g
L-alanin 5 g
L-Proline 5,7 g
L-tirozin 1.9
L-metionin 1,7 g
cisztin 2 g
L-fenilalanin 2,4 g
L-lizin 9,3 g
L-triptofán 1,3 g101422
2019-06-12

Megadott referenciák

ean13
5902610937934
Új termék

Reviews (0)

Related products