Nitro Tech 4lb 1.81 Kg Naturally Flavoured | MuscleTech

  16 335,00 Ft

  Cup 45 gramm, mintegy 41 részletben, 6,8 gramm BCAA, 3 g kreatin-monohidrát.
  MADE IN USA
  Márka: MuscleTech

  Arome
  Mennyiség
  Out-of-Stock

  Bevezet egy új termék MuscleTech Nitro-Tech Performance Series 4lb Természetesen ízesített 1.81kg, ez az innovatív formula természetes aroma, nem tartalmaz mesterséges édesítőszerek, mesterséges színezékeket. Mint az eredeti NITRO-TECH Performance sorozat, minden adag E képlet Pure kínál mindent, amire szeretné növelni erejét és javítja a behajtás: 30 gramm prémium savófehérje, 6,8 g BCAA és 3,3 g (leucin) , 3 g kreatin-monohidrát, és 5 g glutamin prekurzor.
  Ellentétben a konkurens termékek, Nitro-Tech Természetesen ízesített feldolgozása hideg és mikroszűrő kevesebb zsírt, szénhidrátot, laktóz és egyéb szennyeződéseket. Amikor együtt az új formula természetes aroma, ez a legtisztább Nitro-TECH.
  Nitro-Tech a neve nincs. 1 a teljesítménye a fehérje, a fehérje egy kiváló általános képletű MuscleTech tiszta. Jó minőségű fehérje elsősorban származik tejsavó és izolált peptidek, két legtisztább formában hozzáférhető. Ez az erőteljes kombináció 70% -kal több kreatin / tejsavó fehérje, mint máskor. Most ugyanaz a nagy képlet áll rendelkezésre egy új sor természetes, nem tartalmaz mesterséges aromák és mesterséges színezéket.
  Szűrés technológia többfázisú
  Minden adag Nitro-Tech Természetesen Ízesített tartalmaz 30 gramm fehérjét, peptideket főként a tejsavóprotein-izolátum és a tejsavó. Ezek számos előnnyel rendelkeznek más típusú fehérje.
  Először is, gyorsan beszívódik, és a legmagasabb biológiai értékű, a szervezet könnyen asszimilálni az aminosavak a fehérjék építeni izmok komolyan lenyűgöző.
  Ez teszi NitroTech Performance Természetesen ízesített ideális választás, mint egy edzés utáni fehérje és meggyújtani izomfehérje szintézis bármikor a nap folyamán.
  Természetesen NitroTech savófehérje Ízesített szűrjük alkalmazásával többfokozatú szűrő technológia az alacsony zsírtartalmú, laktóz és szennyeződések olcsóbb, mint más fehérjeforrások. Ezen túlmenően, ez a termék szerinti cGMP szabványok előírásainak megfelelően valamennyi étrend-kiegészítőkre, hogy biztosítsák a minőségi és integritását.
  Természetesen ízesített NitroTech gondosan kidolgozott szakértők egyik legfontosabb házak a világ ízek nélkül mesterséges színezéket vagy édesítőszert. Akár inni edzés után, vagy rajta indul a nap, bízunk benne, hogy élvezni fogja kiváló ízt biztosít NitroTech Természetesen Ízesített!
  Táplálkozás Tények:

  Egy adag mérete: 1 csésze 45g
  kalória150
  Zsírból származó kalória25
  teljes zsír2,5 g 4%
  telített zsír1,5 g 8%
  koleszterin80 mg 27%
  összes szénhidrát3 g 1%
  élelmi rost1 g 2%
  cukrok2 g
  fehérje30 g 60%
  kalcium165 mg 17%
  vas8 mg 4%
  nátrium230 mg 10%
  Nitro-amino Matrix
  L-leucin3,3 g
  L-izoleucin1,8 g
  L-valin1,7 g
  kreatin-monohidrát3 g

  100453
  2019-06-12

  Reviews (0)

  Related products