Nitro Tech 4lb 1.81 Kg Naturally Flavoured | MuscleTech

16 335,00 Ft

Cup 45 gramm, mintegy 41 részletben, 6,8 gramm BCAA, 3 g kreatin-monohidrát.
MADE IN USA
Márka: MuscleTech

Arome
Mennyiség
Out-of-Stock

Bevezet egy új termék MuscleTech Nitro-Tech Performance Series 4lb Természetesen ízesített 1.81kg, ez az innovatív formula természetes aroma, nem tartalmaz mesterséges édesítőszerek, mesterséges színezékeket. Mint az eredeti NITRO-TECH Performance sorozat, minden adag E képlet Pure kínál mindent, amire szeretné növelni erejét és javítja a behajtás: 30 gramm prémium savófehérje, 6,8 g BCAA és 3,3 g (leucin) , 3 g kreatin-monohidrát, és 5 g glutamin prekurzor.
Ellentétben a konkurens termékek, Nitro-Tech Természetesen ízesített feldolgozása hideg és mikroszűrő kevesebb zsírt, szénhidrátot, laktóz és egyéb szennyeződéseket. Amikor együtt az új formula természetes aroma, ez a legtisztább Nitro-TECH.
Nitro-Tech a neve nincs. 1 a teljesítménye a fehérje, a fehérje egy kiváló általános képletű MuscleTech tiszta. Jó minőségű fehérje elsősorban származik tejsavó és izolált peptidek, két legtisztább formában hozzáférhető. Ez az erőteljes kombináció 70% -kal több kreatin / tejsavó fehérje, mint máskor. Most ugyanaz a nagy képlet áll rendelkezésre egy új sor természetes, nem tartalmaz mesterséges aromák és mesterséges színezéket.
Szűrés technológia többfázisú
Minden adag Nitro-Tech Természetesen Ízesített tartalmaz 30 gramm fehérjét, peptideket főként a tejsavóprotein-izolátum és a tejsavó. Ezek számos előnnyel rendelkeznek más típusú fehérje.
Először is, gyorsan beszívódik, és a legmagasabb biológiai értékű, a szervezet könnyen asszimilálni az aminosavak a fehérjék építeni izmok komolyan lenyűgöző.
Ez teszi NitroTech Performance Természetesen ízesített ideális választás, mint egy edzés utáni fehérje és meggyújtani izomfehérje szintézis bármikor a nap folyamán.
Természetesen NitroTech savófehérje Ízesített szűrjük alkalmazásával többfokozatú szűrő technológia az alacsony zsírtartalmú, laktóz és szennyeződések olcsóbb, mint más fehérjeforrások. Ezen túlmenően, ez a termék szerinti cGMP szabványok előírásainak megfelelően valamennyi étrend-kiegészítőkre, hogy biztosítsák a minőségi és integritását.
Természetesen ízesített NitroTech gondosan kidolgozott szakértők egyik legfontosabb házak a világ ízek nélkül mesterséges színezéket vagy édesítőszert. Akár inni edzés után, vagy rajta indul a nap, bízunk benne, hogy élvezni fogja kiváló ízt biztosít NitroTech Természetesen Ízesített!
Táplálkozás Tények:

Egy adag mérete: 1 csésze 45g
kalória 150
Zsírból származó kalória 25
teljes zsír 2,5 g 4%
telített zsír 1,5 g 8%
koleszterin 80 mg 27%
összes szénhidrát 3 g 1%
élelmi rost 1 g 2%
cukrok 2 g
fehérje 30 g 60%
kalcium 165 mg 17%
vas 8 mg 4%
nátrium 230 mg 10%
Nitro-amino Matrix
L-leucin 3,3 g
L-izoleucin 1,8 g
L-valin 1,7 g
kreatin-monohidrát 3 g

100453
2019-06-12

Megadott referenciák

ean13
631656712612

Reviews (0)

Related products