Syntrax Trophix 5 lbs 2.28 Kg

14 606,43 Ft

Márka: Syntrax
made in USA
Syntrax Trophix 5 £ 2.28 Kg

Arome
Mennyiség
Out-of-Stock

2,28 kg 5,0 Trophix Syntrax egyesíti négy különböző fehérjeforrások: kazein , tojásfehérje, tejsavó-fehérje és peptidek glutamin, egyetlen termék. Kazein, a fő fehérjeforrás Trophix egy lassú hatású fehérje, amely felszívódik a szervezetben hosszabb ideig. Ezzel nem csak a test egy fenntartható forrása aminosavak, hanem teremt érzéseit távú jóllakottság és teljességét.

Kitöltése keverék Trophix egyedülálló tejsavó fehérje, tojás albumin és glutamin peptidek. Tejsavófehérje egy gyorsan ható fehérjeforrást, amely támogatja az immunrendszert, és ellátja a testet az aminosavakkal, a szövetekből robbanások. Az ovalbumin fehérje egy jól lekerekített, közepes felszabadulású, amely tökéletesen elősegíti sovány izomszövet növekedését és fenntartását, és a kiváló aminosav profil és abundanciája a növekedési faktorok. Végül, a glutamin peptidek egy fehérjeforrás páratlan az a képessége, hogy biológiai értékű glutamin az egyik legfontosabb építőkövei az emberi szervezetben. Az egyedülálló előnyeit ezek a fehérjék biztosító különböző Trophix egyértelműen a tökéletes fehérje por támogatja mind a rövid távú egészséget, és a helyreállítás.

Mint minden termék Syntrax , Trophix fehérjeforrások kizárólag a legjobb minőségű és aromaanyagokat. Ezek az összetevők lehetnek drágábbak, mint azok, amelyeket más fehérje porok, de íze finom, lehetővé teszi az azonnali amestecabilitate és megtartja az egészséget.

Mi Trophix?
Trophix keveréke jó minőségű fehérje, több hosszú távú abszorpció és magas minőségű.
Ez tartalmaz egy kombinációját négy különböző fehérjék: micelláris kazein, tejsavó fehérje, tojás-albumin, peptidek és glutamin (tojásfehérje). Minden alkalmazott fehérje Trophix az elérhető legjobb minőségben.

Miért keverék különböző fehérjék és abszorpciós?
Sőt, több forrás kiváló minőségű fehérje, mint a tojás, a kazein és tejsavó, azonban egyikük sem tökéletes minden szempontból. Mindezek fehérjeforrások egyenlő szempontjából teljes egészség és a növekedés a sovány, de mindegyiknek megvan a maga erősségei és gyengeségei élettani. Például, tojásfehérje tartják a forrás arany, arany standard. Nem csak tökéletes támogatása lean növekedését és fenntartását, hanem tartalmaz számos növekedési faktorok és mikrotápanyagok. A savófehérje kimutatták, hogy a leginkább gyorsan metabolizálódik fehérjeforrás, és nagyobb kapacitású immunitás kiváltására. A kazein bizonyult a leglassabb metabolizálódik fehérjeforrást, ami miatt kiváló biztosító izomszövet aminosav hosszabb ideig, ami egy teltségérzet hosszú távon. Mint egy további előny, Trophix glutamint tartalmazó peptideken. Bár nem olyan kedvező, mint a tojás, kazein vagy tejsavó, glutamin peptidek a legjobb forrása a biológiai értékű glutamin az egyik legfontosabb építőkövei az emberi szervezet számára. Így, bár fogyasztásából egy fehérjeforrást számos előnye van, végül a legjobb módja a cselekvés az, hogy több forrásból származó, jó minőségű fehérje minimalizálása hiányosságok és maximalizálja a hatalom minden forrást. Bár nem olyan kedvező, mint a tojás, kazein vagy tejsavó, glutamin peptidek a legjobb forrása a biológiai értékű glutamin az egyik legfontosabb építőkövei az emberi szervezet számára. Így, bár fogyasztásából egy fehérjeforrást számos előnye van, végül a legjobb módja a cselekvés az, hogy több forrásból származó, jó minőségű fehérje minimalizálása hiányosságok és maximalizálja a hatalom minden forrást. Bár nem olyan kedvező, mint a tojás, kazein vagy tejsavó, glutamin peptidek a legjobb forrása a biológiai értékű glutamin az egyik legfontosabb építőkövei az emberi szervezet számára. Így, bár fogyasztásából egy fehérjeforrást számos előnye van, végül a legjobb módja a cselekvés az, hogy több forrásból származó, jó minőségű fehérje minimalizálása hiányosságok és maximalizálja a hatalom minden forrást.

Ahogy TROPHIX különböző MATRIX ?
Bár Trophix és Matrixhasználja ugyanazt a típusú kiváló minőségű fehérje, fehérje arányok az egyes keverék különböznek. Minden termék ideális bármikor használatra, de minden egyedülálló előnyöket azok számára, akik többet igényelnek. Mátrixot túlnyomórészt savófehérje, míg Trophix túlnyomórészt micelláris kazein. Ennek eredményeként Trophix ideális azok számára, akik szeretnék kiemelni az előnyeit retard kazein, mint például a hosszú távú rendelkezésre álló aminosavak és érzéseit jóllakottság és teljessége fenntartható feláldozása nélkül a rövid távú előnyök és környezeti következményeit fehérjék kerekítve . Matrix, másrészt, kiválóan alkalmas azoknak, akik szeretnének összpontosítani az azonnali helyreállítást és immunstimuláló hatását savó

Amikor a legjobb időt a fogyasztásra TROPHIX?
Mert hogy olyan fehérjéket tartalmaz, amelyek gyorsan metabolizálódnak lassan Trophix ideális fehérjeforrás a nap bármely szakában. Néhány ember fogyaszt egy gyorsan ható fehérjeforrás, mint a tejsavó fehérje edzés után, és akkor is fogyaszt egy lassan ható fehérjeforrás, mint a kazein lefekvés előtt. Mivel Trophix fehérjét tartalmaz lassú, közepes és gyors, ideális bármilyen helyzetben. Ez a képesség, hogy bombázzák a testtömeg gyorsan aminosavakkal és biztosítja ugyanazokat a tápanyagokat a szervezet hosszabb ideig.
Igen! Trophix aminosav profil legjobb, ráadásul egyedülálló előnye négy különböző fehérjeforrások, ez biztosítja a legjobb lehetőséget fokozva egészségét és jólétét. . . optimalizálása zsírmentes testtömeg és a kövérség, hogy támogatni tudja az ideális antioxidáns státusz a vese működését és az immunrendszer megfelelő. Végül, mivel Trophix kazein domináns marad, ez adja a teltségérzet hosszú távon is, ez különösen hasznos azok számára, akik csökkentenie kell a kalória és a zsír.
Táplálkozási információk:

adag 1. szint kanál (32g) 71 Serv. Csokoládé Supreme
Kalória 120
Kalória zsírból 10
összesen Fat 1 g 2%
telített zsír 0 g 0%
transzzsírok 0 g
koleszterin 10 mg 3%
nátrium 170 mg 7%
kálium 130 mg 4%
Szénhidrát 4 g 1%
Diétás Fiber 0 g 0%
cukrok 3 g
fehérje 23 g 46%
A-vitamin 0%
A C-vitamin 0%
kalcium 25%
vas 0%
foszfor 25%
magnézium 6%
Fontos tények a Aminosavak Supplement 100 g fehérje
Az arginin 3,8 g
glutamin 8,5 g
hisztidin 2,5 g
izoleucin 5,0 g
leucin 9,0 g
lizin 6,7 g
metionin 2,5 g
fenilalanin 5,0 g
treonin 3,9 g
triptofán 1,3 g
valin 5,9 g100699
2019-06-12

Megadott referenciák

ean13
893912124977

Reviews (0)

Related products