Bsn No Xplode XE EDGE 263g
  • Bsn No Xplode XE EDGE 263g

Bsn No Xplode XE EDGE 263g

8 556,43 Ft

Cup 10,5 g, körülbelül 25 adag, energia, Focus.
Márka: BSN
Made in EU

Arome
Mennyiség
Out-of-Stock

BSN No Xplode pástétom kategória edzés előtti egy-tartalma 200 mg koffeint és esszenciális vitaminokat, amelyek lehetővé teszik az energiatermelés és a mentális koncentrációt.
Ez tartalmazó étrend-kiegészítő vitaminokat, béta-alanin és a niacin, amelyek javítják a véráramlást és a teljesítmény, citrullin teljesítmény növelése az edzőteremben. Amint az várható, a hatékony adag edzés előtti összetevők a világon, a koffein, taurin és a kolin párosul, hogy megbizonyosodjon arról, hogy marad koncentrált és energiával az edzőteremben.
Inclusion ezt a kiegészítést acetil-t, fontos közvetítő biztosítása adag energia segít, hogy üzemanyag-hatékonyabb és segít csökkenteni a mentális fáradtság. Él XE tartalmaz N-acetil-cisztein segít csökkenteni a hatását a testmozgás által kiváltott stressz. A kiegészítés az alapvető ásványi támogatja az izomműködést, a mentális fókuszt magnézium- és kalcium-támogatás, javítja a sejtek működését és antioxidáns tulajdonságokkal rendelkezik, hogy ez egy komplett kiszerelés továbbá előképzettség.
Táplálkozási információk:
Nem Xplode XE EDGE

100084
2019-06-12

Megadott referenciák

ean13
5060469980195

Reviews (0)

Related products