Cellucor C4 Extreme energy 30 adag
  • Cellucor C4 Extreme energy 30 adag

Cellucor C4 Extreme energy 30 adag

8 200,00 Ft

Márka: Cellucor

Cup 10 gramm, 30 adag

A belgiumi

Arome
Mennyiség
Out-of-Stock

C4 Extreme Energy termék edzés előtti több ellenállást növeli az energiát az edzőteremben.

C4 Extreme Energy a következő lépés azok számára, akik extra energiát. Formula a jelen kétszer több koffeint, nagyobb hangsúlyt, és rugalmasabb, mint 4 Eredeti.

C4 Extreme Energy jellemzői:

Béta-alanin 200 mg CarnoSyn

300 mg koffeint

1 gramm (NO3-T) kreatin-nitráttal támogatja szintjének növekedése a nitrogén-oxid.

Mi Cellucor C4 Extreme Energy energiát biztosít a legintenzívebb formula 4 Extreme Energy. Extrém energia Cellucor csomag 300 mg koffeint, hogy legyen hely szivattyúzzák. Cellucor javult a béta-alanin, hogy teljes klinikai dózis.

C4 Extreme Energy jött létre azok számára, akik a következő szintre kirobbanó energiával edzés előtt! Emellett a növekvő energia mix 4 300 mg koffeint tartalmaz adagonként, minden adag C4 Extreme Energy magában CarnoSyn 200 mg béta-alanin, hogy támogatja az izomerőt, hogy meghosszabbítja a kreatin felhalmozódása a tolerancia és a fogazott korpafű.

A különbség mind a 4 helyszínek

A koffein vízmentes koffein vízmentes támogató energia, mentális éberséget és a kognitív feladatok segítségével találkozik, és a reakcióidő. Ezen túlmenően, a koffein vízmentes van termogén tulajdonságokat. Minden adag 4 Extreme Energy biztosít 300 mg koffeint tartalmaz.

A béta-alanin CarnoSyn minden kikötőben tartalmazza Klinikai 4 Extreme Energy béta-alanin CarnoSyn. Beta Alanine egy aminosav a szervezetben vegyületet képez az úgynevezett karnozin, amely támogatja az izomerő. Beta Alanine képes néha ártalmatlan ideiglenes bizsergés az egész testben.

N-acetil-L-tirozin-n-acetil-L-tirozin egy jobban oldódó formája az L-tirozin, amely támogatja a termelés a noradrenalin és a dopamin, viszont támogatja a mentális és kognitív tevékenység közben stressz, mint a fizikai képzés.

Az extraktumot a gyökér a Rauwolfia megfogalmazott rauwolscine tartalom, hasonló szerkezetű A Yohimbine. Van egy stimulátor, amely összetevő lineáris hatásokat, amelyek felszabadulását váltja ki a szerotonin nevű erősen noradrenalin zsírégetést. Termelés noradrenalin fenntartani pozitív hatással van a hangulatra és az eufória. A hatás potencirozható a koffein és egyéb stimulánsok összetevőket.

Toothhed korpafű (Standardizált A Huperzine A) tartalmaz egy természetes forrása a Huperzine A, amely egy aktív vegyület, amely segíthet támogatása memória és a tanulás. Úgy ítélik meg, hogy egy nootrop tartalmaz.

A niacin egy vitamin, a B vitaminok csoportjának is nevezik PP-vitamin

B6-vitamin, más néven piridoxin egy vízben oldódó vitamin, amely részét képezi a B-komplex, részt vesz a szintézis a nukleinsavak és fehérjék esszenciális szerepet töltenek be a szervezetben, támogatja a szintézis a neurotranszmitterek, mint a norepinefrin, GABA, a szerotonin, a dopamin és a hisztamin .

Táplálkozási információk:

L-tirozin 15 mg
B6-vitamin 1 mg
folsav 200 mcg
Vitamn B12 2,5 mcg
Creatine Monohydrate microlizat 3409 mg
a kreatin 3000 mg
Béta-alanin CarnoSyn 2000 mg
A citrullin-malát 2000 mg
ahol citrullin 1199 mg
L-tirozin 500 mg
koffein vízmentes 300 mg
Panax Ginseng gyökér kivonat 75 mg
Kakaó mag kivonat 75 mg
Toothhed korpafű 5 mg
101078

Megadott referenciák

ean13
842595111590

Reviews (0)

Related products