Dorian Yates Pre-Workout Shot M6Teen Liquid 60 ml
  • Dorian Yates Pre-Workout Shot M6Teen Liquid 60 ml
  • Dorian Yates Pre-Workout Shot M6Teen Liquid 60 ml

Dorian Yates Pre-Workout Shot M6Teen Liquid 60 ml

600,00 Ft

Márka: Dorian Yates

Made in EU

Arome
Mennyiség
Out-of-Stock

Dorian Yates Folyékony edzés előtti 60 ml Shot M6Teen

Energia nélkül ncetare, frissítő ízű, igazi hatalom!

Folyékony Shot M6Teen felrobbant egy gyors növekedése erő és állóképesség az egész testben, olyan dózisú béta-alanin domináns és a taurin. Battle Blend javítja az energia szintet, amely szintén egy tört koffein mentális koncentráció páratlan. Ezen túlmenően, a M6teen Shot jön komplex vagy súlyos B-vitamin

A béta-alanin 5000 mg elhúzódó rezisztencia

A taurin 1000 mg nagyobb izmos szivattyúzási sejt és párásítók

350 mg koffeint mentális fókusz

Hogyan működik ez

A béta-alanin egy béta-aminosav, amely lehet találni a B5-vitamin. Kiderült, hogy a béta-alanin jelentős növekedés az izom karnozin. A fejlesztés a magasabb karnozin, izomszövet védett oxidációját. Így béta-alanin növeli a teljesítményt azáltal, hogy növeli az izomerőt.

A taurin az a képessége, hogy növelje a vér áramlását az egész testben. Szintén taurin alkalmazunk egy antioxidáns, hogy a test fenntartani az izomtömeg során nagy intenzitású edzés. Ezzel együtt, akkor lehet használni, mint gyulladáscsökkentő.

A koffein egy központi idegrendszeri stimuláns leggyakrabban használt energia emlékeztető a világon. A koffein inger a cselekvés és a kognitív folyamatok mehetnek keresztül az emberi szervezetben. Javítja a koncentrációt, fókuszt, motoros koordináció és a reakció idő általában. Azt is kimutatták, hogy a koffein fokozza a sportteljesítményt állóképességi sport.

B3-vitamin , vagy niacin egy vitamin, amely segít az átalakulás és az asszimiláció az élelmiszerek, tápanyagok és egyéb aminosavak energia a szervezet. Ez az energia boost segíthet túljutni a korlátokat és vs lehetővé teszi, hogy minden, amit a képzés során. B3-vitamin is segít csökkenteni a koleszterin, növeli az agy működését és a bőr és javítja az ízület mobilitását.

A B6-vitamin szükséges a szervezet megfelelő működéséhez, segít feldolgozni a cukrot, zsírt és fehérjét, ami nagyon fontos az emberek számára, akik szeretnének felvenni izomtömeget. A B6-vitamin is használja a szervezet, hogy segítse az agyat, az idegeket és a bőrt.

A B12-vitamin tekintik esszenciális vitamin, mert segít legyőzni memóriazavar, csökkenti az öregedés és rendelkezik egy intenzitását hangulat növelésével energiát, koncentrációt és az általános mentális funkciókat. A B12-vitamin kimutatták, hogy tovább segíti az immunrendszert azáltal, hogy csökkenti annak kockázatát, eltömődött artériák.

használni:

Egy lövés 60 ml 30 perccel edzés előtt.

Táplálkozási információk:

-tartalom 60 ml
B6-vitamin 2,7 mg
B12-vitamin 32g
Battle Blend béta-alanin, taurin, koffein, B3-vitamin 6,12 g
101114
2019-06-12

Megadott referenciák

ean13
5949106123440

Reviews (0)

Related products