EFX Kre-Alkalyn 120 kapszulák
  • EFX Kre-Alkalyn 120 kapszulák
  • EFX Kre-Alkalyn 120 kapszulák

EFX Kre-Alkalyn 120 kapszulák

5 617,86 Ft

Márka: All American EFX

Made in USA

Mennyiség
Out-of-Stock

Huszonnégy élsportolók a bolgár nemzeti súlyemelő csapat került kiválasztásra, hogy részt vesz egy klinikai vizsgálatban kettős összehasonlítjuk Kre Alkalyn kreatin monohidrát szabvány.
60 nap után, a csoport Kre-Alkalyn (7,5 g naponta) vér fel összesített átlaga 28,25% következő csoportból kreatin-monohidrát nebuferat!
Efx Kre Alkalyn 120 kapszula
teljesítmény mögött Kre Alkalyn pH vagy kizárólag.
Kre Alkalyn kiegészítők jelentős előny a teljesítmény miatt több szabadalmaztatott technológia, stabilizálja a pH-Correct kreatin. Scientist, Dr. Jeff Golin, találta, hogy "pufferoló" pH-12 előállított stabil kreatin molekulát. Kre Alkalyn kreatin-monohidrát az egyetlen termék, pH értéke 12, mivel a molekulák együtt szintetizálódnak pufferanyagok alkalmazásával a megfelelő gyártási folyamat.

Kre Alkalyn pH-ját a savasság beállításához az emésztőrendszer. Ezért a kreatin is teljesen stabil, ami azt jelenti, hogy a szervezet asszimilálni és azt hatékonyan használni. Ezen felül, akkor nem kell egy mega dózisú Kre Alkalyn ahányszor azt sugallják sportolók kreatin monohidrát formula átlag.
A táplálékkiegészítő készítmény:
120 kapszula
Serving / nap két kapszulát
Összesen kapu 60
Összeg adagonként% DV
Kre-Alkalyn 1500 mg-
(pufferolt kreatin monohidrát)

használata:
1 kapszula 30 perc 1 kapszula edzés előtt és edzés után.

233219

Reviews (0)

Related products