Muscletech Cell Tech Hyper Build 30 serv 485 gr
  • Muscletech Cell Tech Hyper Build 30 serv 485 gr

Muscletech Cell Tech Hyper Build 30 serv 485 gr

9 939,29 Ft

Cup 16 g, adagot 30, BCAA mátrix L-leucin 4g, 1 g L-valin, L-izoleucin 1g, 1 g L-glutamin, taurin 1 g.
Márka: MuscleTech
made in USA
MuscleTech Cell Tech Hyper építsünk 30 serv

Arome
Mennyiség
Out-of-Stock

MuscleTech meglepetés, ismét hozzátéve, hogy a vonal a sport-kiegészítők új edzés utáni kreatin formula TechHyper építsünk Cell, és egy tökéletes kombinációja az elágazó láncú aminosavak, amely felgyorsítja az izom épület és a helyreállítást. Az edzés utáni kiegészítők használt nagyon népszerű ma, annyi sportolók és a testépítők keres javítják az izmok regenerálódását adni.
A képlet az új verzió mentes cukor, ellentétben az előző változat, ami még inkább sokoldalú és fel lehet használni mind a mennyiség és a meghatározás. Ezen túlmenően, ez kifejezetten, hogy javítsa az ATP szintézis, kreatin telítettsége az izmok méretét és a keserű, míg növeli a szilárdságot. Emiatt sokan használják a sportolók és a testépítők, hogy biztosítsák operformanta jobb anélkül, hogy negatív hatással van a test megtartása mellett.
Az egyik célja a kreatin kiegészítők, hogy a szervezet fokozott elérhetősége ATP, ami elengedhetetlen a növekvő ellenállás gyorsabb. Ezen túlmenően, a HCL kreatin vagy kreatin-hidroklorid kerül be a véráramba között 10 és 20 perccel bevéve edzés előtt.
erősségek:
Növelése izom anabolizmust és így fehérjeszintézist.
Serkenti a hasznosítás és izom javítása.
Fokozott nitrogén-visszatartás.
Van egy szövetségese fejlesztés a hatalom és az ellenállás.
Összetevők Hyper építsünk Cell Tech 30 serv
Mindegyik adagot körülbelül 16 gramm, hogy a 30 kalória, 45 mg nátrium-, 18 mg kálium, a különböző BCAA (BCAA); 4 gramm leucin és 1 g valin, izoleucin és a glutamin. Azt is előírja, négy gramm kreatin-monohidrátot és 1 g kreatin HCL. Ezen kívül más komponensek, mint például a taurin, mesterséges aromák, citromsav és kókusz eredetű összetevők. Nátrium-klorid és a dikálium-foszfátot tartalmaz a keverék az elektrolitok.
Ez az új formula egy további 3 az 1-ben, által tervezett MuscleTech. A kombináció a kreatin, amely felelős javítására erő és az izomtömeg növelésére, növeli az izom kreatin tartalékok, az elágazó láncú aminosavak elengedhetetlen az építési akaricid izomműködés és helyreállítási. Ez a jelentés tartalmazza 5 gramm kreatin és 6 gramm BCAA-egy kissé szokatlan aránya 4: 1: 1
Felhasználás:
Ez valóban egy nagyon sokoldalú kiegészítő, mert lehet venni a különböző napszakokban, vagy akár edzés előtt, edzés közben és után. Ezen túlmenően, Cell Tech Hyper Építőanyag lehet használni bármikor a nap, hogy visszaszerezze az izom.

100333
2019-06-12

Megadott referenciák

ean13
631656710106

Reviews (0)

Related products