Outlift Concentrate 30 serv

8 642,86 Ft

Cup 6.2 gramm, összesen kapu 30.
Márka: Nutrex Research
made in USA
Koncentrálj Outlift 30 serv

Arome
Mennyiség
Out-of-Stock

30 Outlift szolgáltatás csomagolt koncentrátumok kis méretű 6,2 g adagonként. 2014-ben a Nutrex Research döntött, hogy egy pozíciót a dob OUTLIFT kitöltött pre-klinikai képzés, ami szöges ellentéte képest képletek koncentráljuk képzés. Ezt követően OUTLIFT AMPED indult azok számára, akik a klinikai dózis összetevők és extrém energiaszintet stimuláló. Ma Nutrex célja, hogy egy koncentrált méltó erre a névre OUTLIFT, amely valós teljesítményt fokozó teljesen alkalmazásával adagolhatjuk nitrát NO3-T technológia.

Outlift 30 serv Italkoncentrátum:
bitartaráttal kolin 1,5 mg
Tanulmányok azt mutatják, hogy a hidrogén-tartarát kolin nélkülözhetetlen tápanyag, amely növeli az acetilkolin-szint, a mentális energia és a kognitív feldolgozás, miközben támogatja erőt és sportteljesítményt. Az acetil-kolin támogatja az egészséges izmok összehúzó erő, ami nagyon fontos, edzés közben.

N-acetil-L-tirozin 750 mg
A kutatások kimutatták, hogy ez az aminosav fenntartása növelte a motiváció, az éberség és mentális koncentráció. Köztudott, mint egy stimuláns mozgás, növeli az energiaszintet az edzés alatt, és lehetővé teszi, hogy egyszerűen elérni a csúcsteljesítményt.

Nátrium-nitrát (NO3-T) 500 mg
Nátrium-nitrát kombinációjának eredménye salétromsav egy nátrium bázissal, például nátrium-hidroxid, nátrium-karbonát vagy nátrium-hidrogén-karbonát. A nátrium-egy jól ismert ásványi és elektrolit a szervezetben, amely segít fenntartani a nedvességtartalmat és az izom-összehúzódás. Nitrát, nátrium-nitrát körülbelül 73%, ami azt jelenti, hogy egy adag 1 g nátrium-nitrátot elfogyasztott 730 mg-os és 270 mg nátrium-nitrit, nitrát meglehetősen nagy adag ilyen vegyület az erős!

Kaff2 CITRÁT 50,2% (aktív) 400 mg
KONCENTRÁLT OUTLIFT két aktív forrása a koffein, citrus és koffein Kaff2 vízmentes. A koffein-citrát ideális ösztönző azok számára, akik növelik az energia a lehető leggyorsabban, mert úgy tűnik, hogy növeljék az koffein a vérben gyorsabb, mint más források a koffein.

Anhidro CAFFEINE 200mg
koffein az egyik leginkább kutatott összetevők teljesítmény javítása érdekében. Kiegészítés koffein azonnal növeli a munkaterhelés és az izomerő, a mentális éberséget és a hangulatot, segít a testzsír, és segít képzett nagyobb intenzitással.

Betain-nitrát (NO3-T) 300 mg
A nitrát a kombinációja betain és betain vízmentes salétromsavat. Betain (trimetil) található cékla (mint például nitrátok), és szintén egy metabolitja kolin. Akik jól ismerik a Nutrex Outlift Stim-Free tanúja a hatalom ezt a hatalmas teljesítménynövelő kezét. A szervezetben, betain működik metildonor, ami segít kiküszöbölni a káros vegyületek, mint például a homocisztein vagy S-adenozil-metionin, egy vegyület, amely fokozza a termelés a kreatin. Hasonló a kreatin, betain funkcionál ozmoiit amely támogatja sejthidratálást szinten. Betain bebizonyosodott számos tanulmány, hogy növelje erejét és állóképességi sportolók képzett gyakorlatok, mint például fekvenyomás, függőleges ugrás és izometrikus erőt.

rauwolscine 1,5 mg
Rauwolscine egy alfa-receptor antagonista, amely képes blokkolni az intézkedés a receptor leállításáért felelős zsírok lebontását. Evés előtt a vonat lehetővé teszi a szervezet, hogy a zsírok lebontása azon a ponton, hogy leállította volna rendesen, ami viszont elősegíti az energia és az állóképességet.
Táplálkozás Tények:

Egy adag mérete: 6,1 g (kb 1 kanál)
Adagok száma 30
nátrium 240 mg 10%
Kolin bitartarát 1,5 g *
N-acetil-L-tirozin 750 mg *
Nátrium-nitrát (NO3 I-T) 500 mg *
Kaff2 citrát 50,2% (így 200 mg koffein) 400 mg *
Betain Nitrát (NO3 I-T) 300 mg *
koffein vízmentes 200 mg *
rauwolscine 2 mg *

100797
2019-06-12

Megadott referenciák

ean13
857839006860

Reviews (0)

Related products