Universal Nutrition Animal Pump Pro 20 servings

  10 700,00 Ft

  Márka: Universal Nutrition

  Made in USA

  Arome
  Mennyiség
  Out-of-Stock

  Formula Universal Animal Pump Pro tervezte John Jewett IFBB Pr szinergia összetevők használata hatásos dózis maximalizálása pumpáló teljesítmény és a hangsúly az edzőteremben. Azért hoztuk létre Animal Pump Pro lenni szintén ingyenes ösztönzést azoknak érzékeny a koffeinre, de még mindig szeretné a teljesítményt, a regenerációt és koncentrációja az előnyeit a korábbi képzés. Akkor nézd meg az összetevők, hogy fog az edzés a következő szintre:

  Blend dúsító és szivattyúzás:

  A citrullin-malát : egy aminosav, és egy hatékonyabb növelésének eszköze L-arginin a szérumban, mint a vevő L-arginin is, amely jelentősen emeli a NO nitrogén-oxid. Véráramlás javításával az izom a munka, citrullin csökkenti a fáradtságot, növeli a munkaképesség és az erőt.

  Nitrosigina: vegyület, szabadalmaztatott álló arginin-szilikát inozit kapcsolódik. Nitrosigina növelheti a nitrogén-oxid 5-ször hatékonyabb, mint az arginin csökkentheti markerek izomsérülés a képzés és az izom anyagcsere termék lehet távolítani. Szilícium, egy komponense Nitrosiginei bizonyult, hogy növelje erejét és rugalmasságát az artériás falak, ami javított a vér áramlását, és szív-és érrendszerre.

  Hydromax : szabadalmaztatott erősen koncentrált formában a glicerin, amely növelheti a kitartás gyakorlása során megakadályozza csökkent ellenállás. Erősen ozmotikus és növeli a víz teljes mennyisége túltelített izomsejtek, elősegítve a szivattyúzási infláció sejteket. Ez javítja az izom teljessége és erezettség. A glicerin is szerepet játszhat a hőszabályozás során magas hőmérsékleten.

  A kreatin-monohidrát : bevált ergogén támogatás kutatás kimutatta erősítő edzés. Kreatin biztosítja a foszfát-forrás ATP termelésre, javítása állóképesség, az erő és a szálkás nyereséget. Továbbá, egy ozmotikusán aktív vegyület, amely képes vizet meríteni izomba, növekszik viszont a szivattyúzási hatását duzzanat a sejtek.

  Energia és Focus Blend :

  Alpha-GPC : Az a képesség, hogy átjut a vér-agy gáton, és a kolin, amely elősegíti a kialakulását az acetilkolin. Az acetil-kolin neurotranszmitter szerepet játszik az idegsejtek működését és az izom-összehúzódás. Szintjének növelésével acetilkolin van javulás a koncentráció, a kognitív funkció és a képessége, hogy az izom összehúzódások erősebb.

  Huperzine A : acetilcolinestersaza inhibitor. Ez egy kolinerg vegyület, amely megakadályozza a acetilkolin lebomlásának az agyban. Lebomlásának megelőzésével a acetilkolin, Huperzine A javíthatja a motiváció, a koncentráció és a konkrét feladat.

  L-tirozin: aminosav előállításához használt noradrenalin és a dopamin. L-tirozin, így a nyersanyag e katekolaminok, ami pozitív hatással van a megelőzési kognitív hanyatlás az akut stressz, valamint azt, hogy milyen tapasztalt az edzés alatt.

  elektrolitok:

  Tengeri só: a nátrium-klorid, egy lényeges komponense a hidratációs egy sportoló. A nátrium a fő elektrolit az extracelluláris folyadékban és jelentős szerepet játszik az emésztésben, a kognitív funkciók és az izmok összehúzódását. Még 2% folyadékveszteség okozhat csökkenést a fizikai teljesítményt, így a hidratálás az egyik kulcsa, hogy a legjobb képzési lehetséges.

  Táplálkozási információk:

  Egy adag mérete:Két csésze (19.01 g-22 g)
  kapu20
  kalória15
  összes szénhidrát4 g
  nátrium170 mg
  kálium100 mg
  Dúsító komplex és szivattyúzás
  kreatin-monohidrát5000 mg
  A citrullin-malát4000 mg
  Glicerin 65% por (formájában Hydromax)3000 mg
  Arginin-szilikát inozit stabilizált (például nitrosigina)1500 mg-
  Matrix energia és a fókusz
  L-tirozin2000 mg
  L-alfa Glicerilfosforilcolina600 mg
  (Alpha GPC50% por
  Huperzine100MC
  (Ebből Huperzia serrata kivonat (teljes fű))
  elektrolitok400 mg
  A tengeri só
  101197

  Reviews (0)

  Related products