Universal Nutrition Animal Pump Pro 20 servings
  • Universal Nutrition Animal Pump Pro 20 servings

Universal Nutrition Animal Pump Pro 20 servings

10 700,00 Ft

Márka: Universal Nutrition

Made in USA

Arome
Mennyiség
Out-of-Stock

Formula Universal Animal Pump Pro tervezte John Jewett IFBB Pr szinergia összetevők használata hatásos dózis maximalizálása pumpáló teljesítmény és a hangsúly az edzőteremben. Azért hoztuk létre Animal Pump Pro lenni szintén ingyenes ösztönzést azoknak érzékeny a koffeinre, de még mindig szeretné a teljesítményt, a regenerációt és koncentrációja az előnyeit a korábbi képzés. Akkor nézd meg az összetevők, hogy fog az edzés a következő szintre:

Blend dúsító és szivattyúzás:

A citrullin-malát : egy aminosav, és egy hatékonyabb növelésének eszköze L-arginin a szérumban, mint a vevő L-arginin is, amely jelentősen emeli a NO nitrogén-oxid. Véráramlás javításával az izom a munka, citrullin csökkenti a fáradtságot, növeli a munkaképesség és az erőt.

Nitrosigina: vegyület, szabadalmaztatott álló arginin-szilikát inozit kapcsolódik. Nitrosigina növelheti a nitrogén-oxid 5-ször hatékonyabb, mint az arginin csökkentheti markerek izomsérülés a képzés és az izom anyagcsere termék lehet távolítani. Szilícium, egy komponense Nitrosiginei bizonyult, hogy növelje erejét és rugalmasságát az artériás falak, ami javított a vér áramlását, és szív-és érrendszerre.

Hydromax : szabadalmaztatott erősen koncentrált formában a glicerin, amely növelheti a kitartás gyakorlása során megakadályozza csökkent ellenállás. Erősen ozmotikus és növeli a víz teljes mennyisége túltelített izomsejtek, elősegítve a szivattyúzási infláció sejteket. Ez javítja az izom teljessége és erezettség. A glicerin is szerepet játszhat a hőszabályozás során magas hőmérsékleten.

A kreatin-monohidrát : bevált ergogén támogatás kutatás kimutatta erősítő edzés. Kreatin biztosítja a foszfát-forrás ATP termelésre, javítása állóképesség, az erő és a szálkás nyereséget. Továbbá, egy ozmotikusán aktív vegyület, amely képes vizet meríteni izomba, növekszik viszont a szivattyúzási hatását duzzanat a sejtek.

Energia és Focus Blend :

Alpha-GPC : Az a képesség, hogy átjut a vér-agy gáton, és a kolin, amely elősegíti a kialakulását az acetilkolin. Az acetil-kolin neurotranszmitter szerepet játszik az idegsejtek működését és az izom-összehúzódás. Szintjének növelésével acetilkolin van javulás a koncentráció, a kognitív funkció és a képessége, hogy az izom összehúzódások erősebb.

Huperzine A : acetilcolinestersaza inhibitor. Ez egy kolinerg vegyület, amely megakadályozza a acetilkolin lebomlásának az agyban. Lebomlásának megelőzésével a acetilkolin, Huperzine A javíthatja a motiváció, a koncentráció és a konkrét feladat.

L-tirozin: aminosav előállításához használt noradrenalin és a dopamin. L-tirozin, így a nyersanyag e katekolaminok, ami pozitív hatással van a megelőzési kognitív hanyatlás az akut stressz, valamint azt, hogy milyen tapasztalt az edzés alatt.

elektrolitok:

Tengeri só: a nátrium-klorid, egy lényeges komponense a hidratációs egy sportoló. A nátrium a fő elektrolit az extracelluláris folyadékban és jelentős szerepet játszik az emésztésben, a kognitív funkciók és az izmok összehúzódását. Még 2% folyadékveszteség okozhat csökkenést a fizikai teljesítményt, így a hidratálás az egyik kulcsa, hogy a legjobb képzési lehetséges.

Táplálkozási információk:

Egy adag mérete: Két csésze (19.01 g-22 g)
kapu 20
kalória 15
összes szénhidrát 4 g
nátrium 170 mg
kálium 100 mg
Dúsító komplex és szivattyúzás
kreatin-monohidrát 5000 mg
A citrullin-malát 4000 mg
Glicerin 65% por (formájában Hydromax) 3000 mg
Arginin-szilikát inozit stabilizált (például nitrosigina) 1500 mg-
Matrix energia és a fókusz
L-tirozin 2000 mg
L-alfa Glicerilfosforilcolina 600 mg
(Alpha GPC 50% por
Huperzine 100MC
(Ebből Huperzia serrata kivonat (teljes fű))
elektrolitok 400 mg
A tengeri só
101197

Megadott referenciák

ean13
039442042071

Reviews (0)

Related products