Universal Animal Test 21 pak
  • Universal Animal Test 21 pak

Universal Animal Test 21 pak

24 113,57 Ft

1 adag adagonként borítékot, a teljes adag 21
Márka Universal Nutrition
made in USA
Universal Animal Test 21 boríték

Mennyiség
Out-of-Stock

Az Animal Test támogató hipertrófiás pro-tesztoszteron. Ötvözi a legerősebb természetes kivonatokkal, kiegészítők szabadalmaztatott Animal csapat.
Az utolsó elem, és valószínűleg a legerősebb új szer készítmények közé hipertrófiás vizsgálati állatok ismert és támogatott, az arachidonsav (AA) nagyon támogatott és szabadalmaztatott. Mögött egyetemi kutatások és a valós világ ajánlások. Az arachidonsav számos előnye van az építők, amelyek között a képessége, hogy növelje az érzékenység az androgén receptor viszont növeli hipertrófia. Ez az állapot, mint az anabolikus katalizátorként fordult egy tökéletes gerincét az új formula, amely izomépítés adottságok által tetteiért, és növeli a Ansas egyéb rendkívül hatékony összetevőket, amelyek együttesen alkotják az Animal Test
Utasítás: Egy tasak vizsgált állatok minden nap 21 napon keresztül. Az edzés napokon a boríték az utolsó étkezés előtt dolgozzanak ki. Hétvégén, hogy a borítékot minden étkezés. Animal Test működik a legjobban, intenzív edzés során. Biztosítani kell ezt a ciklust egy jó hidratatare. Eltérően más állati eredetű termékekben, Teszt használható két egymást követő ciklusban. Miután ez a kettős ciklus, hogy egy teljes 4 hét szünettel. Ebben az időszakban, azt javasoljuk, Animal M Stak , hogy segítsen megtartani a súlyát MDE musculoarea felhalmozott jövedelem.
figyelmeztetés! Universal Animal Test 21 csomagok adhatók sportolók idősebb mint 21 éve! Ne lépje túl az ajánlott adag napi fogyasztás!
Táplálkozás Tények:
univerzális teszt állat tények

12321

Reviews (0)

Related products