Hydroxycut Hardcore Next Gen 100 caps
  • Hydroxycut Hardcore Next Gen 100 caps

Hydroxycut Hardcore Next Gen 100 caps

7 692,14 Ft

Tálalás két tablettát, a teljes kapu 50.
Márka: MuscleTech
made in USA
Next Gen 100 caps A Hydroxycut Hardcore

Mennyiség
Out-of-Stock

Hydroxycut Hardcore Next Gen mutatja kombinációja greentea és kék Scullcap (Scutellaria) egy termék, amit nem látott, ez a kombináció soha nem tapasztalt érzéki hatást!
Fogyás tesztelt tudományosan és extrém szenzoros.
A 20 éves, Hydroxycut neve egyet jelent a találatok . Most a következő fejlődési Hydroxycut Hardcore Next Gen van. Két évtizeddel a haladás, az új Hydroxycut Hardcore NEXT GENEz azt mutatja, erős dózisokban kulcsfontosságú összetevők egyedi kombinációban, hogy a stimuláló tapasztalat döntő. Azt is tartalmaz zöld kávé valódi fogyás eredményeit. Alanyok, akik használják a Hydroxycut Hardcore fő összetevője (zöld kávé kivonat) elvesztette 10,95 font. 60 nap alatt a diéta alacsony kalória és 3,7 lbs. Egy vizsgálatban nyolc héten csökkentett kalóriatartalmú étrend és a mérsékelt testmozgás.
Termogenézis ultra-amplifikált
Hardcore Next Gen hivatkozhat egy erős állam hőtermelés a szervezetben, hogy segítsen, hogy meggyullad az anyagcserét! Van, amire szükség van, hogy a vonat több és farag a test, amit mindig is akartam!
Javítja a mentális fókuszt, akkor egy pontos adag koffein vízmentes ultrapotentiala, Hydroxycut Hardcore NEXT GEN is segít növelni a mentális fókuszt. Párosulva intenzív energia kitörés, akkor képzett teljes fényerővel után egy adag!
250mg
CAFFEINE vízmentes, tudományosan kimutatták kutatott összetevők kiváltó termogenezis, növeli az energiaszintet és fokozza a fókuszt.
500 mg
L-ornitin HCl
tudományosan kutatott összetevők támogatása év Átlagos fokozott érzékszervi tapasztalat.
50mg
BLUE SCULLCAP (AS Scutellaria lateriflora)
olyan gyógynövény, amely hozzájárul az egyedülálló, páratlan érzéki hatást.
200mg
GREEN kávébab kivonat
Zöld kávébab kivonat egy tudományosan kutatott Ez kulcsfontosságú összetevője fogyás kimutatták a klinikai vizsgálatok során.
50mg
RED SAGE KIVONAT
A kínai gyógynövény, amely hozzájárul a fokozott érzékszervi.
Minden egyes adag tartalmaz: 250 mg koffeint ANHYDROUS- összetevő tudományosan kutatott, hogy meghatározzuk a hőtermelés az energiaszint növelésére, és növeli hangsúlyt; 500 mg L-ornitin HCI vizsgált tudományosan összetevő fenntartani egy javított teljes érzékelési tapasztalat; BLUE 50mg SCULLCAP (AS Scutellaria lateriflora) egy növény, amely hozzájárulhat a páratlan egyetlen érintéssel; Zöld kávé bab kivonat 200 mg kivonatot zöld kávébab olyan összetevő, amely már klinikai vizsgálatokban tanulmányozott, 50 mg-os piros SAGE KIVONAT kínai gyógynövény, amelyek hozzájárulnak a növekvő érzékszervi; GINGER 40mg és 150mg zöldtea-kivonatot.

Megközelítés:
Rész 2 kapszula. Beadni 30-60 perccel reggeli előtt és ebéd. Ne lépje túl a javasolt adagot!
Soha ne adja Hydroxycut Hardcore Next Gen kevesebb, mint 5 órával lefekvés előtt.
A legjobb eredmény érdekében a Hydroxycut Hardcore kap egy 60 napos időszak, a legjobb eredmény elérése érdekében használjon megfelelő képzés és táplálkozási program. Ne használja 8 hétnél hosszabb szünet nélkül!
233120

Reviews (0)

Related products