Kaged Muscle Clean Burn 90 serv 180 caps
  • Kaged Muscle Clean Burn 90 serv 180 caps

Kaged Muscle Clean Burn 90 serv 180 caps

11 667,86 Ft

Serving 2 kapszula 90 adag teljes L-Karnitin tartarát 1.000 mg Carnipurs
Márka: Kaged Muscle
made in USA
Muscle Kaged Clean Burn 90 caps serv 180 véleménye ára románia vélemények

Mennyiség
Out-of-Stock

Zsírégető komplex folyamat több utakat. A hatékony zsírégető megközelíteni ezt a folyamatot végig számos metabolikus utat, akárcsak Kaged Muscle Clean Burn .
Tart a megfelelő összetételű összetevők éget zsírt. Clean Burn szállít egy speciális keverék összetevők, amelyek segítenek a fogyásban.
Clean Burn tartalmazza:
- L-karnitin nélkülözhetetlen a közlekedés hosszú szénláncú zsírsavak a mitokondriális membrán segít lebontani a zsírt és az energiatermelés. Carnipure alakult Svájcban, és támogatja számos tanulmány.
- Capsimax Capsicum kivonat tulajdonságok prémium, erősen koncentrált capsicum gyümölcs készült hatóanyagok pirospaprika. Számos tanulmány kimutatta, hogy capsaicinoids aktív Capsimax segítenek kezelni az étvágyat, elősegíti az egészséges anyagcserét kalóriát éget, segít növelni az energia a szervezetben és csökkenti a testtömeg és a testzsír.
- A zöld tea hat, hogy csökkenti a táplálékfelvételt, és gátolja a zsír tárolására.
Forgalmazó Gymnema Sylvestre kivonat cukor
Milyen gyakran foglalkozott a válság délután? Délben, ha fáradt, ha a vércukorszint természetesen az egyensúly, az energia úgy érzi, mint a csatornába. Nivelulul vércukorszint csökken a természetben, gyakran késő délután, kiváltó cukor utáni vágyat.
Több mint 2000 éves, Gymnema Sylvestre hagyományosan használt kulcsfontosságú növény segít fenntartani az egészséges vércukorszint, amely már az egészséges tartományban. India hívta Gurmar, hogy romboló cukrot. Ez azért van, mert a régi időkben észrevette, hogy elnyomja az ízét a cukor.
Táplálkozás Tények:

Króm (ChromeMate) 134 mcg
CLEAN MATRIX ösztöndíjak
L-karnitin-tartarát (Carnipurs) 1000 mg
Zöld tea kivonat (95% polifenolok, 80% katekin, az EGCG és 50%) 333 mg
Gymnema Sylvestre kivonat 75% (GS4 PLUS) 100 mg
Capsicum kivonat Fruit (Capsimax) 33 mg


Táplálék-kiegészítőként fogyasszon 2 kapszula naponta 3-szor 30 perccel étkezés előtt.

232997

Reviews (0)

Related products