OstroVit L-CARNITINE + GREEN TEA + CLA 90 kapszulák
  • OstroVit L-CARNITINE + GREEN TEA + CLA 90 kapszulák

OstroVit L-CARNITINE + GREEN TEA + CLA 90 kapszulák

3 400,00 Ft

Márka: Ostrovit

ELKÉSZÍTETT

Mennyiség
Out-of-Stock

Az OstroVit CLA + zöld tea + L-karnitin egy fizikailag aktív emberek étrend-kiegészítője, amely konjugált linolsavat (CLA), zöld tea levél kivonatot és L-karnitint tartalmaz.

90 kapszulát tartalmaz a csomagolásban!

1 adag = 1 kapszula

OstroVit CLA zöld tea és L-karnitin

A CLA - konjugált linolsav olyan tevékenységgel rendelkezik, amely támogatja a sovány izomtömeg növekedését és segít felesleges zsírszövetek elégetésében. A CLA nagyon erős antioxidáns - körülbelül 100-szor nagyobb antioxidáns aktivitást mutat, mint az E-vitamin, ami segít gátolni a szabad gyökök képződését és késlelteti a test öregedését. Ezenkívül a CLA javítja a csont mineralizációját és képes normalizálni a vércukorszintet.

ZÖLD TEA - a zöld tea kivonat nagyon nagy mennyiségű polifenolt tartalmaz, amelyek erős antioxidáns hatással bírnak. Képes megtisztítani a szabad gyököket, ami felgyorsítja a test öregedési folyamatát. Ennek köszönhetően a zöld tea kivonat segít csökkenteni és késleltetni a test öregedési folyamatát. Ezenkívül a zöld tea kivonat támogatja az immunrendszert. A zöld tea kivonat hatékonyan támogatja a testzsírégetés folyamatát, elősegíti a zsírsejtek lebontásának folyamatát.

Az L-karnitin egy szerves kémiai vegyület a testünkben természetesen előforduló aminosavak csoportjából. A karnitin egy olyan anyag, amely segít a testzsír elégetésében. Az L-karnitin által hordozott zsírsavak oxidálódnak a mitokondriumokban - a sejtenergia központjaiban. L-karnitin fogyasztása esetén az energia növekedése érezhető. A termék használata segít megelőzni a zsírlerakódást.

tulajdonságait

Támogatja a testi és szellemi képességeket.

Rövidíti az edzés utáni regenerációs időt.

Részt vesz az egészséges testsúly fenntartásában.

Támogatja a glükóz anyagcserét.

Pozitív hatással van a szervezet immunitására.

Táplálkozási összetétel:

Adagokhoz
CLA konjugált linolsav-etil-etil 300 mg
- ebből CLA (80%) 240 mg
Zöld tea levél kivonat 200 mg
- Beleértve a polifenolokat (50%) 100 mg
- Koffeint is tartalmaz (9%) 18 mg
L-karnitin 138 mg
1435
2020-06-08
Új termék

Reviews (0)

Related products