OstroVit MgZB ZMA 90 tabletta
  • OstroVit MgZB ZMA 90 tabletta

OstroVit MgZB ZMA 90 tabletta

1 900,00 Ft

Márka: Ostrovit

ELKÉSZÍTETT

Mennyiség
Out-of-Stock

Az OstroVit MgZB magas étrend-kiegészítő minőség, amely az emberi test számára szükséges három vegyületből áll, nevezetesen magnéziumból, cinkből és B6-vitaminból (pirodoxin). Kiegészítés fizikailag aktív felnőtteknek, különösen sportolóknak.

90 tabletta egy csomagolásban

Rendkívül biológiailag hozzáférhető formák

A híres ZMA

3 tabletta naponta

MAGNÉZIUM, CINK és B6 VITAMIN (MgZB)

A készítményben található magnézium elősegíti az izmok megfelelő működését és az elektrolit egyensúly fenntartását, valamint segíti az egészséges csontok és fogak megőrzését. A magnézium és a B6-vitamin segít fenntartani a megfelelő energia-anyagcserét és elősegíti az idegrendszer megfelelő működését. Ezenkívül ezek az összetevők segítenek csökkenteni a fáradtságot és segítenek fenntartani a normális pszichológiai funkciókat.

Az OstroVit MgZB-ben található cink segít fenntartani a megfelelő sav-bázis egyensúlyt, és segít fenntartani az egészséges hajat, bőrt és körmöket. Ezenkívül a cink segít fenntartani a zsírsavak és az A-vitamin normális anyagcseréjét. A cink és a B6-vitamin elősegíti az immunrendszer megfelelő működését.

A B6-vitamin segít a cisztein helyes szintézisében és a homocisztein megfelelő anyagcseréjének fenntartásában. A B6-vitamin segít fenntartani a normális fehérje- és glikogén-anyagcserét, és segít szabályozni a hormonális aktivitást. A kiegészítés felnőtteknek szól, akik fizikailag aktívak, különösen a sportolók. A terméket nagy erőfeszítések idején javasoljuk.

Tulajdonságok OstroVit MgZB ZMA

A termék összetevői segítenek az egészséges csontok megőrzésében,

Támogatja az anabolizmus folyamatát.

Javítja a test edzés utáni regenerálódását.

Segít csökkenteni a fáradtságot és a kognitív funkciók megfelelő működését.

Pozitív hatással van az idegrendszerre, biztosítja a mély, regeneráló alvást.

Táplálkozási összetétel:

Magnézium 375 mg 100% *

- 2425 mg magnézium-citrát

- magnézium-laktát 200 mg

Cink 15 mg 150% *

- cink-laktát 15 mg

B6-vitamin 2 mg 143% *

1450
2020-06-11
Új termék

Reviews (0)

Related products