OstroVit Vitamin B Complex 90 tabletta
  • OstroVit Vitamin B Complex 90 tabletta

OstroVit Vitamin B Complex 90 tabletta

1 500,00 Ft

Márka: Ostrovit

ELKÉSZÍTETT

Mennyiség
Out-of-Stock

Az OstroVit B-vitamin-komplexe olyan étrend-kiegészítő, amely B-vitaminokat tartalmaz, C- és E-vitaminnal dúsítva. A B-vitaminok vízben oldódó vitaminok, és szükségesek egész testünk megfelelő működéséhez.

90 tabletta csomagolásban

Egy tabletta elegendő a hiányosságok pótlására

1 adag = 1 tabletta

8 C- és E-vitaminnal dúsított B-vitamin

B1-vitamin vagy tiamin - segít fenntartani a normális energia-anyagcserét és segíti az idegrendszer megfelelő működését. Segít fenntartani a megfelelő pszichológiai funkciókat, valamint a szív megfelelő működését.

B2-vitamin vagy riboflavin - segít fenntartani a normális energia-anyagcserét, segíti az idegrendszer megfelelő működését. Ezenkívül ez a vitamin segít fenntartani a nyálkahártyák normális állapotát és a vörösvértestek állapotát. Ezenkívül segít fenntartani az egészséges bőrt és csökkenti a fáradtságot.

B3-vitamin Niacin - hasonlóan a B1-vitaminhoz, segít fenntartani a normális energia-anyagcserét és segít fenntartani a normális pszichológiai funkciókat is. A riboflavinhoz hasonlóan a niacin is megőrzi a bőr egészségét és csökkenti a fáradtságot.

B5-vitamin pantoténsav - segít fenntartani a normális energia-anyagcserét, valamint a férfi hormonok, a D-vitamin és egyes neurotranszmitterek megfelelő szintézisét és anyagcseréjét. Ezenkívül segít csökkenteni a fáradtságot, segít a mentális teljesítmény megfelelő szinten tartásában.

B6-vitamin - segíti a cisztein megfelelő szintézisét, segít fenntartani a normális energia-anyagcserét, segíti az idegrendszer megfelelő működését és fenntartja a homocisztein megfelelő anyagcseréjét. Ez a vitamin segít fenntartani a fehérjék és a glikogén normális anyagcseréjét, valamint szabályozza a hormonális aktivitást.

B7-vitamin biotin - segít fenntartani a normális energia-anyagcserét, segíti az idegrendszer megfelelő működését. Ezenkívül elősegíti a makrotápanyagok normális anyagcseréjét. A biotin segít fenntartani az egészséges bőrt és hajat, valamint elősegíti a megfelelő nyálkahártyák fenntartását.

B9-vitamin Folsav - hozzájárul az anyai szövetek növekedéséhez a terhesség alatt (beleértve annak korai szakaszát is), részt vesz a sejtosztódás folyamatában, segít a megfelelő vér termelésében és a homocisztein megfelelő anyagcseréjének fenntartásában.

B12-vitamin - segít fenntartani a normális energia-anyagcserét, segíti az idegrendszer megfelelő működését és a homocisztein megfelelő anyagcseréjét. Ez a vitamin szerepet játszik a sejtosztódás folyamatában.

C-vitamin - segíti a kollagén megfelelő termelését az erek, a csontok, a porc, a bőr és a fogak megfelelő működésének biztosítása érdekében. Ezenkívül elősegíti a normális energia-anyagcserét és emellett elősegíti az idegrendszer és az immunrendszer megfelelő működését.

Az E-vitamin egy erős antioxidáns, amely segít megvédeni a sejteket az oxidatív stressztől és a szabad gyökök által okozott sejtkárosodástól.

A B-vitamin komplex tulajdonságai

Felelős a test energiagazdálkodásáért

Fontos szerepet játszik az anyagcserében

Támogatja az immunrendszert

Aktívan részt vesz a férfi hormonok szintézisében

Létrehozza a sejtek szerkezetét

Támogatja a test megfelelő fejlődését és növekedését

Támogatja az idegrendszer, a vérképző rendszer aktivitását

Felelős az érrendszer megfelelő működéséért

Fontos szerepet játszik az anyagcserében

Táplálkozási összetétel:

C-vitamin 80 mg 100%
Niacin (B3-vitamin) 16 mg 100%
E-vitamin 12 mg 100%
Pantoténsav (B5-vitamin) 6 mg 100%
B6-vitamin 1,4 mg 100%
Riboflavin (B2-vitamin) 1,4 mg 100%
Tiamin (B1-vitamin) 1,1 mg 100%
Folsav (B9-vitamin) 200 pg 100%
Biotin (B7-vitamin) 50 ug 100%
B12-vitamin 25 ug 100%
1424
2020-06-07
Új termék

Reviews (0)

Related products